De Sign+ Award is een tweejaarlijkse vakprijs voor de sign- en displaybranche die wordt georganiseerd door het vakblad Sign+ Magazine, een uitgave van Eisma Businessmedia.

De Sign+ Award bestaat in deze opzet sinds 2002 en wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd.

Voor de Sign+ Award 2018 kan worden ingeschreven in vijf categorieën:
1. Indoor Signage
2. Outdoor Signage
3. Architectural Signage
4. Voertuigreclame/carwrapping
5. Tentoonstellings- en evenementenbouw

Aan de wedstrijd kan (gratis) worden deelgenomen door bedrijven die actief zijn in of affiniteit hebben met de signbranche. De inschrijftermijn is inmiddels gesloten. Een recordaantal van meer dan 90 inzenders heeft dit jaar een of meerdere projecten ingestuurd.

Vakjury

Alle projecten worden beoordeeld door een vakjury. De vakjury bepaalde in elke categorie drie genomineerden. Deze genomineerde projecten worden gepresenteerd in Sign+ Magazine nummer 6, maar ook online, op sign.nl/award en op onze stand tijdens de Vakbeurs Sign2Com in Kortrijk (van 16 t/m 18 september).

Prijzen

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het najaar van 2018 worden de door de vakjury bepaalde winnaars bekendgemaakt. Alle inzenders worden voor deze avond uitgenodigd.

Elke categorie kent een categoriewinnaar. Eén van die categoriewinnaars wordt tevens uitgeroepen tot overall winnaar van de Sign+ Award 2018. Alle categoriewinnaars krijgen een Award. De overall winnaar krijgt bovendien een geldbedrag van 1.000 euro. Maar zeker zo belangrijk bij het winnen van de Sign+ Award 2018 zijn de waardering en belangstelling van pers, collega’s en klanten.

Alle genomineerden kunnen met hun ingezonden project gratis deelnemen aan de FESPA Awards 2019.

Publieksfavoriet

Daarnaast kan het publiek een stem uitbrengen op zijn favoriete project. Dit kan zowel online als tijdens de vakbeurs Sign2Com in Kortrijk. Het genomineerde project dat tijdens de stemperiode de meeste stemmen krijgt, wordt uitgeroepen tot Publieksfavoriet.

Informatie

De wedstrijdvoorwaarden zijn hier te vinden.

Neem voor meer informatie contact op met de organisatie:

Redactie Sign+ Magazine /sign.NL
redactiesign@eisma.nl
telefoon 088-294 48 20