Wat is de Sign+ Award?

Klik hier voor de Sign+ Award 2022

De Sign+ Award is een tweejaarlijkse vakprijs voor de sign- en displaybranche die wordt georganiseerd door het vakblad Sign+ Magazine, een uitgave van Eisma Businessmedia. De Sign+ Award bestaat in deze opzet sinds 2002 en wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd. Voor de Sign+ Award 2020 kan worden ingeschreven in vijf categorieën:

Indoor Signage

Outdoor Signage

Architectural Signage

Voertuigreclame/carwrapping

Voertuigreclame/carwrapping

Tentoonstellings- en evenementenbouw

Tentoonstellings- en evenementenbouw

Aan de wedstrijd kan (gratis) worden deelgenomen door bedrijven die actief zijn in of affiniteit hebben met de signbranche. Inzendingen moesten binnen zijn op 22 juni 2020.

Vakjury

Alle projecten worden beoordeeld door een vakjury. De vakjury bepaalde in elke categorie drie genomineerden. Deze genomineerde projecten worden gepresenteerd in Sign+ Magazine nummer 6, maar ook online, op sign.nl/award.

Prijzen

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het najaar van 2020 worden de door de vakjury bepaalde winnaars bekendgemaakt. Alle genomineerden worden voor deze avond uitgenodigd. Elke categorie kent een categoriewinnaar. Eén van die categoriewinnaars wordt tevens uitgeroepen tot overall winnaar van de Sign+ Award 2020. Alle categoriewinnaars krijgen een Award. De overall winnaar krijgt bovendien een geldbedrag van 1.000 euro. Maar zeker zo belangrijk bij het winnen van de Sign+ Award zijn de waardering en belangstelling van pers, collega’s en klanten.

Fespa Nederland Innovatie Award

Met de komst van Fespa Nederland als sponsor is een extra prijs in het leven geroepen: de Fespa Nederland Innovatie Award. Bij het bepalen van de winnaar van de Innovatie Award 2020 werd door de vakjury specifiek gekeken naar innovatieve elementen in het project. Deze award hoeft overigens niet op een van de genomineerden te vallen. Alle inzenders maken kans om deze nieuwe prijs te winnen. Alle genomineerden kunnen met hun ingezonden project bovendien gratis deelnemen aan de Fespa Awards 2021.

Publieksfavoriet

Daarnaast kan het publiek (online) een stem uitbrengen op zijn favoriete project. Het genomineerde project dat tijdens de stemperiode de meeste stemmen krijgt, wordt uitgeroepen tot Publieksfavoriet.

Informatie

De wedstrijdvoorwaarden zijn hier te vinden.

Neem voor meer informatie contact op met de organisatie:

Redactie Sign+ Magazine | sign.NLredactiesign@eisma.nl | telefoon 088-294 48 20

INDOOR SIGNAGE

OUTDOOR SIGNAGE

Architectural Signage

Voertuigreclame

Tentoonstellingsbouw

SIGN.

HALL.

OF.

FAME.

De winnaars in de verschillende categorieën van de Sign+ Award 2020 ontvangen, naast de nodige publiciteit, een prachtige Award en een vermelding in de Sign Hall of Fame. De overall winnaar krijgt bovendien een geldbedrag van 1.000 euro. Maar zeker zo belangrijk bij het winnen van de Sign+ Award 2020 zijn de waardering en belangstelling van pers, collega’s en klanten.