Zünd Benelux

zundbenelux.comZünd Benelux is al bijna een kwart eeuw dé ondernemende partner van zowel Zünd als de Zünd systeemgebruiker in Nederland, België en Luxemburg. Met meer dan 700 geïnstalleerde snij-, frees- en lasersystemen in onderhoud put Zünd Benelux uit een breed scala aan toepassingsmogelijkheden. Deze kennis en ervaring wordt gedeeld met hun klanten, zodat hen de grootst mogelijke productiviteit wordt gegarandeerd. Het eigen Experience & Training Center in Eersel vormt een spil in deze kennisoverdracht.

zundbenelux.com


Spandex

SPANDEX2_jpgSpandex is al meer dan 40 jaar de toonaangevende leverancier in de Europese sign – & display industrie. Spandex is een echt ‘House of Brands’ met vele ‘A’-leveranciers, waaronder Avery, ImagePerfect, Arlon,  3M en Orafol. Daarnaast levert Spandex ook een zeer uitgebreid gamma aan grootformaatprinters, snijplotters en laminatoren van o.a. SwissQprint, Mutoh, HP en Summa.

spandex.com


Roland DG Benelux

Roland DG is een gerenommeerde fabrikant die grootformaatprinters, snijplotters, geïntegreerde print- en snijtoestellen, 3D-printers, graveertoestellen, freesmachines en metaalprinters produceert. Roland DG was pionier in de ontwikkeling van grootformaatprinters met snijfunctie. Dankzij de constante stroom van innovaties is het bedrijf nog steeds toonaangevend in het outdoor printsegment.

www.rolanddg.nl


Ambassadeurs

Tevens wordt de Sign+ Award 2018 ondersteund door de volgende ambassadeurs: