Publieksfavoriet

De winnaars van de Sign+ Award 2020 worden bepaald door een vakjury. Maar ook het publiek kan een stem uitbrengen op zijn of haar favoriet. In de zomer worden de genomineerde projecten gepresenteerd en kan iedereen een stem uitbrengen, zowel online als tijdens de vakbeurs Sign2Com in Kortrijk (september 2020). Samen bepalen zij de Publieksfavoriet. Want de mening van de vakjury is niet altijd die van het publiek.

Publieksfavoriet Sign+ Award 2018

In 2018 werd het project Mindfuck Logo Crossmarks uitgeroepen tot Publieksfavoriet. Inzender Studio Schoot realiseerde, in samenwerking met enkele andere partijen, voor opdrachtgever Crossmarks een bijzondere, decoratieve weergave van hun logo in het interieur. In totaal werden in 2018 ruim 2.100 stemmen uitgebracht voor de Publieksfavoriet.

Publieksfavoriet 2018: Mindfuck Logo Crossmarks. Inzender Studio Schoot, gerealiseerd i.s.m. Sign Creative, Jeroen van de Wier. Ontwerpers: Kelly van Hattem en Pim van der Linden.

INDOOR SIGNAGE

OUTDOOR SIGNAGE

Architectural Signage

Voertuigreclame

Tentoonstellingsbouw

SIGN.

HALL.

OF.

FAME.

De winnaars in de verschillende categorieën van de Sign+ Award 2020 ontvangen, naast de nodige publiciteit, een prachtige Award en een vermelding in de Sign Hall of Fame. De overall winnaar krijgt bovendien een geldbedrag van 1.000 euro. Maar zeker zo belangrijk bij het winnen van de Sign+ Award 2020 zijn de waardering en belangstelling van pers, collega’s en klanten.