De winnaars van de Sign+ Award 2018 worden bepaald door een vakjury. Maar ook het publiek kon een stem uitbrengen op zijn of haar favoriet. In totaal werden zowel online als tijdens de vakbeurs Sign2Com in Kortrijk meer dan 2.100 stemmen uitgebracht. Samen bepalen zij de Publieksfavoriet. Want de mening van de vakjury is niet altijd die van het publiek.

Publieksfavoriet Sign+ Award 

Het project Mindfuck Logo Crossmarks won de Publieksprijs. Inzender Studio Schoot realiseerde, in samenwerking met enkele andere partijen, voor opdrachtgever Crossmarks een bijzondere, decoratieve weergave van hun logo in het interieur.

Publieksfavoriet: Mindfuck Logo Crossmarks. Inzender Studio Schoot, gerealiseerd i.s.m. Sign Creative, Jeroen van de Wier. Ontwerpers: Kelly van Hattem en Pim van der Linden.

Top 3 

De top 3 voor de Publieksprijs bestond verder uit, op 2: Boxer Union Jack door Van Essen Van Raay, en op 3: Kunstexpositie Bagageband ingezonden door PPP Nederland. In totaal werden meer dan 2.100 geldige stemmen uitgebracht voor de Publieksprijs.

Onder de stemmers verloten wij diverse prijzen. De winnaars worden later deze week bekendgemaakt.