Jurycommentaar

Roestlook mooi uitgevoerd en ontworpen, zou ook echt kunnen zijn. Zit veel voorbereiding in en is in deze situatie sterk toegepast. Past perfect bij het model van de auto. Nagebootst roest op auto’s is weliswaar een gimmick, wordt vaker toegepast, maar dit is ‘roest’ in overtreffende trap. Alles klopt tot in detail. Een krachtige verschijning en technisch gezien goed uitgewerkt.

Projectinformatie

  • Categorie: Outdoor signage
  • Inzender: B-Zign Terneuzen
  • Opdrachtgever: Dhr. Muhle
  • Ontwerper: B-Zign Terneuzen
  • Andere betrokken bedrijven: HR Groep Zuid, Heijmans, IP Parking

Projectomschrijving

Een fullcolour carwrap in een roestthema op een Dodge Ram 1500. De oude wrap moest worden verwijderd (Arlon toxic green) en gevraagd werd een nieuw ontwerp te maken voor een wrap met roestthema, realistisch en uniek. De auto is voorzien van wrapping met verschillende details, zoals logo’s verwerkt onder de folie voor een 3D-effect, in de geprinte folie zijn tevens logo’s en racestrepen verwerkt. Vervolgens is de kofferbak- en klep voorzien van een racestreep over de folie als finishing touch.

Gebruikt materiaal

Arlon DPF 6000 XRP + mat laminaat (Arlon 3220).

Gebruikte methode(s)

Het droog aanbrengen van de carwrapfilm.

Gebruikte apparatuur

Printer, laminator, plotter, föhn, heater.

Innovatieve elementen

Zelf ontworpen print, uniek, realistisch, met oog voor detail, verschillende elementen (o.a. door logo’s onder folie, in de print en racestrepen met detaillering). Print loopt zoveel mogelijk door in de andere panelen, wat zorgt voor een mooi geheel.