groepsfoto-winnaars-sign-award-klein
Alle genomineerden werden gehuldigd bij het Sign+ Award evenement in 2016.

De vakjury wijst per categorie drie genomineerden aan en kiest daaruit een categoriewinnaar. Tijdens een speciale feestelijke bijeenkomst in het najaar van 2018, waarvoor alle inzenders worden uitgenodigd (!), worden de categoriewinnaars bekendgemaakt. Tevens wordt dan de overall winnaar van de Sign+ Award 2018 gehuldigd.

Award

De winnaars in de verschillende categorieën van de Sign+ Award 2018 ontvangen, naast de nodige publiciteit, ieder een prachtige Award. De overall winnaar krijgt bovendien een geldbedrag van 1.000 euro.

signawards2016Alle genomineerde projecten mogen daarnaast gratis deelnemen aan de Fespa Awards 2019.

Maar zeker zo belangrijk bij het winnen van de Sign+ Award 2018 zijn de waardering en belangstelling van pers, collega’s en klanten.

Extra publiciteit

De Eisma Media Groep is, naast Sign+ Magazine, uitgever van veel B2B-vakbladen in verschillende sectoren. Daarmee hebben we een groot bereik in verschillende markten die interessant zijn voor u als signmaker. Moet u zich eens voorstellen wat voor effect het heeft als uw winnende project wordt geëtaleerd bij een doelgroep waarvoor u maar wat graag uw kunsten vertoont!

 

Prijsuitreiking | Publieksprijs