Prijzen

Klik hier voor de Sign+ Award 2022

De vakjury wees per categorie drie genomineerden aan en koos daaruit een categoriewinnaar. Tijdens een speciale feestelijke bijeenkomst in het najaar van 2020 zijn de categoriewinnaars bekendgemaakt. Kijk hier voor het bericht over de winnaars. Tevens werd de overall winnaar van de Sign+ Award 2020 gehuldigd. In 2020 ging de overall prijs naar het project Secy Loo - De Wallen. De Sign+ Award 2020 is ‘Powered by Fespa Nederland’. Dit komt o.a. tot uiting in het uitreiken van een speciale Fespa Nederland Innovatie Award 2020. In totaal waren 8 prijzen te winnen:

  • 5 Categorieprijzen
  • 1 Publieksprijs 2020
  • 1 Fespa Nederland Innovatie Award 2020
  • 1 Overall Winnaar Sign+ Award 2020

Award

De winnaars in de verschillende categorieën van de Sign+ Award 2020 ontvangen, naast de nodige publiciteit, ieder een prachtige Award. De overall winnaar krijgt bovendien een geldbedrag van 1.000 euro. Alle genomineerde projecten mogen daarnaast gratis deelnemen aan de Fespa Awards 2021. Maar zeker zo belangrijk bij het winnen van de Sign+ Award 2020 zijn de waardering en belangstelling van pers, collega’s en klanten.

Aftermovie

Bekijk hieronder de aftermovie van de bekendmaking op 6 november 2020.

Extra publiciteit

De Eisma Media Groep is, naast Sign+ Magazine, uitgever van veel B2B-vakbladen in verschillende sectoren. Daarmee hebben we een groot bereik in verschillende markten die interessant zijn voor u als signmaker. Moet u zich eens voorstellen wat voor effect het heeft als uw winnende project wordt geëtaleerd bij een doelgroep waarvoor u maar wat graag uw kunsten vertoont!

INDOOR SIGNAGE

OUTDOOR SIGNAGE

Architectural Signage

Voertuigreclame

Tentoonstellingsbouw

SIGN.

HALL.

OF.

FAME.

De winnaars in de verschillende categorieën van de Sign+ Award 2020 ontvangen, naast de nodige publiciteit, een prachtige Award en een vermelding in de Sign Hall of Fame. De overall winnaar krijgt bovendien een geldbedrag van 1.000 euro. Maar zeker zo belangrijk bij het winnen van de Sign+ Award 2020 zijn de waardering en belangstelling van pers, collega’s en klanten.