Prijsuitreiking

De vijf categoriewinnaars en de overall winnaar zijn op vrijdag 6 november tijdens een online evenement bekendgemaakt vanuit Industrial Studios in Arnhem. De uitreiking was te volgen via een livestream. Tijdens deze avond werden ook de publieksfavoriet en de winnaar van de Fespa Nederland Innovatie Award uitgeroepen. Kijk hier voor het bericht over de winnaars en een beeldimpressie van deze bijzondere uitreiking.

Vanuit Industrial Studios in Arnhem en met op afstand (via Zoom) contact met alle vijftien genomineerden, werd dit een bijzondere avond en werden alle genomineerden en winnaars in de verdiende schijnwerpers gezet. Heeft u de uitreiking gemist? Het is hier nogmaals te zien of bekijk de korte aftermovie.

Hybride uitreiking

Van elke prijsuitreiking maken we een speciaal event, waar we alle inzenders trakteren op een bijzondere avond. Ieder jaar weer op een verrassende locatie! In verband met de coronamaatregelen ziet het event er dit jaar wat anders uit dan oorspronkelijk het plan was. Op vrijdag 6 november 2020 organiseren we een online prijsuitreiking als 'tv format' vanuit een studio in Arnhem. Zonder publiek in de zaal, maar met de genomineerden via Zoom online aanwezig, zodat met hen geschakeld kan worden. Tv-presentatrice Annemarie Brüning zal, met hoofdredacteur Wouter Mooij als sidekick, u door het programma loodsen. En iedereen kan het volgen, vanaf 19.30 uur online live vanuit Arnhem.

In 2018 vond de uitreiking plaats op de ss Rotterdam. Bekijk hier een fotocollage van deze feestelijke avond.

https://vimeo.com/480708389
Aftermovie Sign+ Award 2020 uitreiking

Aftermovie 2020

De uitreiking van de Sign+ Award 2020 stond op 6 november gepland met alle vijftien genomineerden live - op anderhalve meter afstand - aanwezig in de Industrial Studios in Arnhem. De persconferentie van het kabinet op 3 november, waarin strengere coronamaatregelen werden afgekondigd, gooide echter roet in het eten. We hebben toen snel geschakeld, zodat de uitreiking toch door kon gaan. Het resultaat zie je in deze aftermovie of 'making of '. Wilt u het hele event terugzien? Klik dan hier.

INDOOR SIGNAGE

OUTDOOR SIGNAGE

Architectural Signage

Voertuigreclame

Tentoonstellingsbouw

SIGN.

HALL.

OF.

FAME.

De winnaars in de verschillende categorieën van de Sign+ Award 2020 ontvangen, naast de nodige publiciteit, een prachtige Award en een vermelding in de Sign Hall of Fame. De overall winnaar krijgt bovendien een geldbedrag van 1.000 euro. Maar zeker zo belangrijk bij het winnen van de Sign+ Award 2020 zijn de waardering en belangstelling van pers, collega’s en klanten.