Prijsuitreiking

Tijdens een speciale feestelijke bijeenkomst in het najaar van 2020, worden de categoriewinnaars bekendgemaakt. Tevens wordt daar de overall winnaar van de Sign+ Award 2020 én de winnaar van de Innovatieprijs gehuldigd. Alle inzenders van de Sign+ Award 2020 worden hiervoor van harte uitgenodigd.

Locatie uitreiking

Van elke prijsuitreiking maken we een special event, waar we alle inzenders trakteren op een bijzondere avond. Ieder jaar weer op een verrassende locatie! Waar de uitreiking in 2020 plaats zal vinden, houden we nog even geheim. In 2018 vond de uitreiking plaats op de ss Rotterdam.

Uitreiking 2016

In 2016 vond dit evenement plaats in DeFabrique in Utrecht en werd bijgewoond door meer dan 150 vakgenoten. Klik hier voor een verslag van de feestelijke uitreiking in 2016. Om een nog betere indruk van de avond te krijgen, kunt u hier het beeldverslag bekijken van de uitreikingsavond. Ook is een filmpje gemaakt van het evenement.

INDOOR SIGNAGE

OUTDOOR SIGNAGE

Architectural Signage

Voertuigreclame

Tentoonstellingsbouw

SIGN.
HALL.
OF.
FAME.

De winnaars in de verschillende categorieën van de Sign+ Award 2020 ontvangen, naast de nodige publiciteit, een prachtige Award en een vermelding in de Sign Hall of Fame. De overall winnaar krijgt bovendien een geldbedrag van 1.000 euro. Maar zeker zo belangrijk bij het winnen van de Sign+ Award 2020 zijn de waardering en belangstelling van pers, collega’s en klanten.