Tijdens een speciale feestelijke bijeenkomst op vrijdag 9 november 2018, worden de categoriewinnaars bekendgemaakt. Tevens wordt daar de overall winnaar van de Sign+ Award 2018 gehuldigd. Alle inzenders van de Sign+ Award 2018 worden hiervoor van harte uitgenodigd.

Locatie uitreiking 2018

Van elke prijsuitreiking maken we een special event, waar we alle inzenders trakteren op een bijzondere avond. Op een prachtige locatie! Zo gaan we deze editie aan boord van de ss Rotterdam. Dit legendarische voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, is rijk aan historie en vermaard om zijn cultuurhistorische waarde. Al bij het ‘inschepen’ ervaar je dit gevoel en kom je helemaal los van ‘de waan van de dag’. Kortom, een prachtige setting voor de uitreiking van de Sign+ Award 2018, waar het ook puur gaat om de inzenders en het moois van onze branche. En waar je samen met vakgenoten kunt genieten van een heerlijk Atlantic dinerbuffet en een prachtig avondprogramma.

Vorige editie: uitreiking 2016

In 2016 vond dit evenement plaats in DeFabrique in Utrecht en werd bijgewoond door meer dan 150 vakgenoten. Klik hier voor een verslag van de feestelijke uitreiking in 2016. Om een nog betere indruk van de avond te krijgen, kunt u hier het beeldverslag bekijken van de uitreikingsavond. Ook is een filmpje gemaakt van het evenement.