Prijsuitreiking

De vijf categoriewinnaars en de overall winnaar worden op vrijdag 6 november tijdens een hybride evenement bekendgemaakt. Tijdens deze avond worden ook de publieksfavoriet en de winnaar van de Fespa Nederland Innovatie Award uitgeroepen. De inzender van het overall winnende project krijgt, naast de nodige publiciteit, een award en een geldprijs van €1.000. Genomineerden worden voor deze bijeenkomst als VIP-gasten uitgenodigd, andere inzenders en belangstellenden kunnen de uitreiking online volgen.

Hybride uitreiking

Van elke prijsuitreiking maken we een speciaal event, waar we alle inzenders trakteren op een bijzondere avond. Ieder jaar weer op een verrassende locatie! In verband met de coronamaatregelen, ziet het event er dit jaar wat anders uit dan oorspronkelijk het plan was. Op vrijdag 6 november 2020 organiseren we een ‘hybride prijsuitreiking’, die door alle belangstellenden online live is te volgen, maar waarbij namens de genomineerden twee personen aanwezig kunnen. In 2018 vond de uitreiking plaats op de ss Rotterdam. Bekijk hier een fotocollage van deze feestelijke avond.

Uitreiking 2016

In 2016 vond dit evenement plaats in DeFabrique in Utrecht en werd bijgewoond door meer dan 150 vakgenoten. Klik hier voor een verslag van de feestelijke uitreiking in 2016. Om een nog betere indruk van de avond te krijgen, kunt u hier het beeldverslag bekijken van de uitreikingsavond. Ook is een filmpje gemaakt van het evenement.

INDOOR SIGNAGE

OUTDOOR SIGNAGE

Architectural Signage

Voertuigreclame

Tentoonstellingsbouw

SIGN.

HALL.

OF.

FAME.

De winnaars in de verschillende categorieën van de Sign+ Award 2020 ontvangen, naast de nodige publiciteit, een prachtige Award en een vermelding in de Sign Hall of Fame. De overall winnaar krijgt bovendien een geldbedrag van 1.000 euro. Maar zeker zo belangrijk bij het winnen van de Sign+ Award 2020 zijn de waardering en belangstelling van pers, collega’s en klanten.