Vakjury

Klik hier voor de Sign+ Award 2022

Alle inzendingen voor de Sign+ Award 2020 zijn beoordeeld door een vakjury. De jury staat onder voorzitterschap van Henri Ritzen (Ritzen Design Consult, Spaubeek) en bestaat deze editie verder uit René Toneman (Silo, Den Haag/Amsterdam, winnaar Sign+ Award 2018), Hwie-Bing Kwee (Omnimark, Weesp en bestuurslid Fespa Nederland), Henriëtte Stoker (CQ Reclame, Winschoten), Tim Goedschalk (ROC West-Brabant/Curio) en Adriaan Versluis (NL Signing, Houten).

De jury van de Sign+ Award 2020 staat onder voorzitterschap van Henri Ritzen (links achter) en bestaat verder uit René Toneman (links voor), Hwie-Bing Kwee (zittend), Henriëtte Stoker (midden achter), Tim Goedschalk (rechts voor) en Adriaan Versluis (rechts achter).

De vakjury wijst per categorie de genomineerden aan en kiest daaruit een categoriewinnaar. De jury wijst ook de overall winnaar aan. Bij de beoordeling kijkt de jury onder meer naar originaliteit, de projectmatige en technische uitvoering, het innovatieve karakter en creatief materiaalgebruik. Voor de Fespa Nederland Innovatie Prijs, die ook door de vakjury wordt bepaald, is met name het innovatieve karakter van het project van belang.

Bekijk hier de genomineerden die door de vakjury zijn bepaald. En laat ook weten wat uw favoriet is.

Voorzitter

De jury staat onder voorzitterschap van Henri Ritzen. Hij is ontwerper in hart en nieren, mede-eigenaar van Ritzen-Design-Consult in Spaubeek en voormalig managing director van Studio Dumbar in Rotterdam. Ritzen heeft ervaring met de complexe organisatie rondom visuele communicatie en is verantwoordelijk voor veel toonaangevende signs. Onder meer ontwerpen van lichtreclame KPN, huisstijl Gemeente Rotterdam en beletteringen voor Wageningen UR komen voor zijn rekening. Lees hieronder een interview uit 2016 met de juryvoorzitter.

artikelRitzen

INDOOR SIGNAGE

OUTDOOR SIGNAGE

Architectural Signage

Voertuigreclame

Tentoonstellingsbouw

SIGN.

HALL.

OF.

FAME.

De winnaars in de verschillende categorieën van de Sign+ Award 2020 ontvangen, naast de nodige publiciteit, een prachtige Award en een vermelding in de Sign Hall of Fame. De overall winnaar krijgt bovendien een geldbedrag van 1.000 euro. Maar zeker zo belangrijk bij het winnen van de Sign+ Award 2020 zijn de waardering en belangstelling van pers, collega’s en klanten.