Zünd Benelux

zundbenelux.comZünd Benelux is al bijna een kwart eeuw dé ondernemende partner van zowel Zünd als de Zünd systeemgebruiker in Nederland, België en Luxemburg. Met meer dan 700 geïnstalleerde snij-, frees- en lasersystemen in onderhoud put Zünd Benelux uit een breed scala aan toepassingsmogelijkheden. Deze kennis en ervaring wordt gedeeld met hun klanten, zodat hen de grootst mogelijke productiviteit wordt gegarandeerd. Het eigen Experience & Training Center in Eersel vormt een spil in deze kennisoverdracht.

zundbenelux.com


Spandex

SPANDEX2_jpgSpandex is een mondiaal en toonaangevend leverancier voor de sign- en displayindustrie, al meer dan dertig jaar. De leverancier committeert zich graag aan de verkoop en onderhoud van digitale print-, snij- en freesapparatuur en vertegenwoordigt verschillende vooraanstaande merken in de branche. Voor printers en snijplotters leveren zij het meest uitgebreide pakket print- en snijfolies. Daarnaast kunt u bij hen terecht voor aluminium bewegwijzeringssystemen alsook voor een breed assortiment displaysystemen.

spandex.com


Roland DG Benelux

Roland DG is een gerenommeerde fabrikant die grootformaatprinters, snijplotters, geïntegreerde print- en snijtoestellen, 3D-printers, graveertoestellen, freesmachines en metaalprinters produceert. Roland DG was pionier in de ontwikkeling van grootformaatprinters met snijfunctie. Dankzij de constante stroom van innovaties is het bedrijf nog steeds toonaangevend in het outdoor printsegment.

www.rolanddg.nl


Ambassadeurs

Tevens wordt de Sign+ Award 2018 ondersteund door de volgende ambassadeurs:

FESPA NederlandGlasfolie Suncontrol en SI’BON.