Zünd Benelux

zundbenelux.comSign_1-2016_LR-PDF 8Zünd Benelux is al meer dan 20 jaar dé ondernemende partner van zowel Zünd als de Zünd systeemgebruiker in Nederland, België en Luxemburg. Met meer dan 500 geïnstalleerde snij-, frees- en lasersystemen in onderhoud put Zünd Benelux uit een breed scala aan toepassingsmogelijkheden. Deze kennis en ervaring wordt gedeeld met hun klanten, zodat hen de grootst mogelijke productiviteit wordt gegarandeerd.

Lees hier een artikel over sponsor Zünd.

zundbenelux.com


Spandex

Sign_3-2016_LR-PDF 22Spandex SPANDEX2_jpgis een mondiaal en toonaangevend leverancier voor de sign- en displayindustrie, al meer dan dertig jaar. De leverancier commiteert zich graag aan de verkoop en onderhoud van digitale print-, snij- en freesapparatuur en vertegenwoordigt verschillende vooraanstaande merken in de branche. Voor printers en snijplotters leveren zij het meest uitgebreide pakket print- en snijfolies. Daarnaast kunt u bij hen terecht voor aluminium bewegwijzeringssystemen alsook voor een breed assortiment displaysystemen.

Lees hier een artikel over sponsor Spandex.

spandex.com


HP

hpSign_2-2016_LR-PDF 24Of het nu gaat om digitale printsystemen, inkten of media, HP heeft alle ingrediënten in huis. HP heeft, als het om grootformaat gaat, niet voor niets het meest brede assortiment in de markt, bestaande uit compleet geïntegreerde (workflow) oplossingen. Niet alleen worden oplossingen geboden voor de sign- & displaybranche, maar ook architecten (interieurdecoratie), designbedrijven en  professionele fotografen worden bediend.

Lees hier een artikel over sponsor HP.

hp.com