Wat is de Sign+ Award

De Sign+ Award is een tweejaarlijkse vakprijs voor de sign- en displaybranche die wordt georganiseerd door het vakblad Sign+ Magazine, een uitgave van Eisma Businessmedia.

De Sign+ Award bestaat in deze opzet sinds 2002 en wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd.

Voor de Sign+ Award 2016 kan worden ingeschreven in vijf categorieën:
1. Indoor Signage
2. Outdoor Signage
3. Architectural Signage
4. Voertuigbelettering
5. Tentoonstellings- en evenementenbouw

Aan de wedstrijd kan worden deelgenomen door bedrijven die actief zijn in of affiniteit hebben met de signbranche. Dit jaar is een record aantal inzendingen van 82 projecten gehaald.

Elf genomineerden

Alle projecten zijn beoordeeld door een vakjury. De vakjury heeft in elke categorie twee, en in één categorie drie, genomineerden bepaald. Deze genomineerde projecten zijn gepresenteerd in Sign+ Magazine nummer 6, maar ook online, op sign.nl/award en op onze stand (412) tijdens de Vakbeurs Sign2Com in Kortrijk.

Prijzen

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 11 november 2016 in De Fabrique in Utrecht worden de door de vakjury bepaalde winnaars bekendgemaakt. Alle inzenders worden voor deze feestelijke avond uitgenodigd.

Elke categorie kent een categoriewinnaar. Eén van die categoriewinnaars wordt tevens uitgeroepen tot overall winnaar van de Sign+ Award. Alle categoriewinnaars krijgen een Award. De overall winnaar krijgt bovendien een geldbedrag van 1.000 euro. Maar zeker zo belangrijk bij het winnen van de Sign+ Award 2016 zijn de waardering en belangstelling van pers, collega’s en klanten.

Publieksfavoriet

Daarnaast kan het publiek een stem uitbrengen op zijn favoriete project. Dit kan zowel online als tijdens de vakbeurs Sign2Com in Kortrijk. Het genomineerde project dat tijdens de stemperiode de meeste stemmen krijgt, wordt uitgeroepen tot Publieksfavoriet.

Wat is uw favoriet? Breng hier uw stem uit.

Informatie

Neem voor meer informatie contact op met de organisatie:

Redactie Sign+ Magazine /sign.NL
redactiesign@eisma.nl
telefoon 088-294 48 20